Χάρη στην πολυμορφία της, η περιοχή προσφέρει δυνατότητες τόσο για αθλητικές, όσο και για ήπιες δραστηριότητες στη φύση, χερσαίες ή θαλάσσιες και για τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Πεζοπορία στα κοντινά βουνά Τελέθριο, Καβαλάρη και Ξηρό, μέσα σε ελατόδασος. Φυσικά μονοπάτια υπάρχουν και στα τρία βουνά. ακόμα, από τους καταρράκτες του Δρυμώνα ξεκινούν μονοπάτια προς την κορυφή του Ξηρού και προς μονή Όσιου Δαβίδ. Αξίζει να επισκεφθείτε επίσης το Φαράγγι του Αράπη, κοντά στην Αγία Άννα, για την αδάμαστη ομορφιά του.

Ορειβασία στην άγρια πετρώδη ομορφιά του βουνού Καντήλι.

Παρατήρηση της πλούσιας τοπικής χλωρίδας, που αποτελείται από 1824 διαφορετικά είδη. Στην Εύβοια έχουν βρεθεί 42 ενδημικά φυτικά είδη, που δεν απαντώνται πουθενά αλλού στον πλανήτη. Αλλά και η ορνιθοπανίδα της περιοχής είναι πληθωρική και σπάνια.

Ποδηλασία στις πάμπολλες εξοχικές διαδρομές της περιοχής. Ιδιαίτερη επιλογή είναι το οροπέδιο που βρίσκεται μετά τους καταρράκτες του Δρυμώνα.

Μηχανοκίνητη περιήγηση. Ανάμεσα στην πυκνή βλάστηση των βουνών, υπάρχουν ιδανικές χαρτογραφημένες διαδρομές πάνω σε δρόμο ή off-road, για 4Χ4 και για δίκυκλα.

 
Υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε προσιτές τιμές

Δραστηριότητες Αξιοθέατα

© 2013 ASTROLABE Hotel All rights reserved